Un llibre del que és co-autora MªÀngels Alió guanya el premi Joan Lluís Vives

«Millor llibre de ciència i tecnologia: Què hi ha darrere la crisi ambiental? Aportacions des de l’ecologia socialde M. Àngels Alió Torres, Helena Perxacs Motgé i Enric Tello Aragay. Publicada per Edicions de la Universitat de Barcelona, l’obra analitza la dimensió social de la situació d’emergència ambiental que afronta el món avui dia i posa l’accent en el paper de les persones en la resolució d’aquest conflicte. Així, s’hi aprofundeix en temes i fenòmens com la sostenibilitat, la cultura ambiental, les economies solidàries, les relacions desiguals, el creixement demogràfic, l’ecoplanejament i les catàstrofes. De la mateixa manera, l’obra fa incidència i proposa diferents estratègies per assolir una societat més ecològica, justa, solidària i feliç.»

Per a més informació:
https://www.vives.org/2021/06/30/la-xarxa-vives-premia-el-llibre-universitari-en-catala/ http://www.edicions.ub.edu/ficha.aspx?cod=11487

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.